Aktuellt
.

23 feb kl 19:30 Katrine Madsen (DK)

Vi börjar årets "Jazz & Gäst"- konserter på Aoseum med vår absoluta favoritgäst, den underbara danska sångerskan och kompositören Katrine Madsen. Hon har gästat oss ett par gånger tidigare senast 2017. Vi är väldigt glad över att hon vill komma tillbaka trots att hon säkert har fullt upp med sitt artisteri och nu också eget företag med voice coaching. Lyssna gärna på någon av alla hennes cd, t ex "Box of Pearls" med Svante Thuresson. Amazing!

26 apr kl 19:30 Bodil Jönsson, "Tid"

Nej, professorn emerita i fysik från Lund har inte lovat att scatsjunga. Däremot kommer hon att improvisera över ett ämne som hon är väl bekant med. "Time" är ju också ett centralt begrepp inom jazzmusik. Det ska bli spännande att vidga ramarna med en kreativ kombination av tal och musik.

5, 12, 19 juli kl 19:30 Picknickkonserter på Aoseum

För fjärde året i rad planerar vi några picknickkonserter inne på Aoseum i Some Bands egen regi. Glöm inte att boka in de här fredagskvällarna när ni planerar för sommaren. Teman och gästsolister återkommer vi till. Det blir melodiskt, harmoniskt och rytmiskt som vanligt. Den lekamliga spisen och myset står ni själva för.


Ingemar T
aaaaaaaaaaaaiii